Bitcoin-prisen skal indeholde $ 11.000 til oktober-rally for at fortsætte

Prisen på Bitcoin vil sandsynligvis se en gentest på $ 12.000 på kort sigt.

Bitcoin (BTC) -prisen brød op i første halvdel af oktober, hvilket resulterede i et rally fra $ 10.500 til $ 11.700. Imidlertid kan momentumet skifte igen, når styrken aftager på kryptovalutamarkedet.

En lignende opsætning skete også forud for Bitcoins seneste opadgående pause med sidelæns konsolidering i BTC, hvilket fik altcoins til at falde stærkt sydpå, især Defi-sektoren.

Rangebound og holder $ 11.000

Men betydelig støtte på $ 11.000 er nu et must-hold-niveau for at genoptage det bullish momentum, hvilket kan finde vanskeligheder med at rydde de nuværende niveauer, da fornyede koronavirus-lockdowns skræmmer investorer.

Handlende husker stadig den forrige pandemisk frygt i marts, der fik priserne på mange aktiver på tværs af markeder, inklusive BTC, til at falde alvorligt.

Bitcoins daglige diagram viser en streng breakout over $ 11.000, hvilket var kritisk for ethvert bullish momentum.

Imidlertid er opretholdelse af support på $ 11.000 et must for den bullish sag at holde vægt, hvilket gør en test af det øvre interval på $ 12.000 mere sandsynligt.

Gox Bitcoins bliver sat

Mange investorer har tendens til at indregne et potentielt salg af de 150.000 BTC, der er involveret i Mt. Gox fiasko hver gang en ny deadline nærmer sig.

Fristen for frigivelse af disse Bitcoins blev dog endnu en gang forlænget i dag, hvilket mindsker denne frygt eller i det mindste indtil 15. december 2020

I mellemtiden viser den mindre tidsramme et lignende billede med $ 11.000-11.150-området som en kritisk zone at holde som støtte.

Hvis dette område går tabt, er der sandsynligvis et skarpt dyk mod $ 10.600-regionen. Selv CME-hullet under $ 10K kan vende tilbage som et diskussionsemne.

Men da niveauet på $ 11.000-11.200 er sådan en vigtig supportzone, at holde her ville berettige en test af områdets øverste region, der er angivet i det øverste diagram, nemlig $ 11.800-11.900 og muligvis endda $ 12.100.

Det virkelige spørgsmål er så, om Bitcoin har tilstrækkelig styrke til at bryde igennem dette modstandsniveau. At bryde $ 12K kan muligvis se et massivt bullish træk, der sandsynligvis vil skubbe værdier op over hele kryptomarkedet.

Samlet markedsværdi ser ud til at teste $ 250 mia

Den samlede markedsværdi sidder stadig fast inden for et interval. Den øverste del af området er defineret af modstandszonen mellem $ 380-405 milliarder dollars. Den nederste del findes på $ 265-285 milliarder dollars og er stadig uprøvet.

I starten af ​​en ny tyrecyklus bliver tidligere modstandsniveauer testet for støtte, inden yderligere fortsættelse finder sted.

En test af $ 265-285 milliarder områder synes sandsynligvis i den forstand, da det ville opretholde en yderligere fortsættelse af den rækkevidde-strukturerede. Disse rækkevidde-konstruktioner er også tegn på akkumuleringsdelen af ​​en ny cyklus.

Ved siden af ​​det, hvis den samlede markedsværdi begynder at bevæge sig sidelæns, vil de 100-ugers og 200-ugers glidende gennemsnit (MA’er) komme ind for at spille som potentiel støtte. Disse indikatorer er signifikante tegn på støtte og yderligere fortsættelse opad, da de definerer markeder for tyr / bjørn.

Sandsynligvis kortsigtet scenario for BTC / USD

Det mest sandsynlige scenarie ville være mere upside og en mulig test af $ 12.000-området efter succesfuldt at have regionen $ 11.000-11.200 som støtte.

Imidlertid er en øjeblikkelig breakout over $ 12.000 ikke sandsynlig, medmindre US Dollar Currency Index (DXY) virkelig begynder at tumle. En sådan sag ville passe til en meget bullish breakout for prisen på Bitcoin, hvilket åbner mulighed for nye flerårige højder.