Det mest aktiva franska handelssamfundet får en makeover

Jul före timmen: det mest aktiva franska handelssamfundet får en makeover

Så farligt som det är, är kryptovalutahandel ett äventyr som tilltalar ett växande antal individer. Medan vissa samlar in timmar av lärande genom handledning av alla slag, främjar andra interaktiv och samhällsinitiering.

Kryll är en social handelsplattform som växer oproportionerligt med stöd av en gemenskap av insiders, lojala och engagerade. För att belöna denna Bitcoin Trader orubbliga lojalitet introducerar Kryll-teamet en „Christmas Edition“ och formaliserar framväxten av en tjänst som sannolikt kommer att efterliknas.

Detta är en reklamartikel som erbjuds tillsammans med Kryll.

En hyperaktiv fransk gemenskap

Baserat i Frankrike har Kryll lyckats föra samman det mest aktiva handelssamhället i Frankrike. Från toppen av sina 30 000 användare har den sedan starten skapat en total handelsvolym på 500 miljoner dollar.

Stöds av en omfattande handelsstrategiredaktör, demokratiserar den tillgången till en disciplin som en gång var reserverad för den finansiella eliten. Faktum är att ingen uppfattning om datorprogrammering är nödvändig för att komma igång med strategiredigeraren. Du kommer således att kunna dra nytta av en panel av indikatorer så komplett som den är varierad, så att du kan förutse marknadspriser. Denna tjänst är helt gratis och det är möjligt att testa dina strategier på tidigare kurser för att definiera giltigheten för din handlingsplan.

Bitcoin-kryptovalutahandel

Om tiden är knapp har Kryll-plattformen en katalog med över 200 strategier som fördesignats av topphandlare. Dessa finns att hyra på en särskild marknadsplats och kan testas i förväg gratis av dig.
Bildens alt-attribut är tomt, dess filnamn är CTA-Test-Kryll-Automate-trading.png.

För att befästa en redan meteorisk tillväxt introducerar Kryll-teamet i slutet av året en tjänst som länge efterfrågats av samhället: Tillgång till „futures“ -kontrakt.

Ett stängt betatest för att förhandsgranska Futures

Långt önskat av sitt samhälle av lojala handlare, futurernas ankomst är kulminationen på en lång stigning. Detta ger initialt tillgång till Binance Futures-kontrakt. Andra plattformar kommer att integreras inom en snar framtid.

Detta nya kapitel börjar med lanseringen av en begränsad betaversion. Det kräver att ett intresseformulär skickas in för att delta (det senare är tillgängligt från den officiella Kryll Telegram-kanalen).